Kontorsstädning Östermalm

Vi skapar en ren och fräsch arbetsmiljö

Om oss

dammsugare

Ett städföretag med lång erfarenhet

Vi har sedan starten - tack vare väl utförda städtjänster och många nöjda kunder - vuxit till en ledande aktör inom branschen. ”Nöjda kunder är bästa reklamen” är vår grundfilosofi – så enkelt är det.

Sedan starten har vi sakta men säkert vuxit och skaffat oss nya kunskaper och erfarenheter. Hos oss fanns det stor erfarenhet av städning och lokalvård redan sedan tidigare, vi var med redan på den tiden när man städade trappor med trasa och levang.

Flexibilitet i fokus för oss

Vi har varit med om det mesta genom åren och det ska mycket till för att överraska oss. Vi vet att varje uppdrag är unikt och att man måste vara flexibel och lösa alla problem på plats.

Vi är inte främmande för några städjobb, inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! Vi har erfarenhet av det mesta inom lokalvård utöver kontorsstädning: hemstädning, fönsterputs, trappstädning med mera. Vi är flexibla och lyhörda och kan skräddarsy en städlösning för just dig eller ditt företag.

Vi arbetar med miljön i fokus och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss om för offertförfrågan eller mer information.

Vi städar och skapar en ren och trivsam arbetsmiljö på kontoret!