Kontorsstädning

Städning för företag och privatpersoner

Få en fräsch arbetsmiljö på kontoret

Efter många år i branschen har vi bra koll på vad som behövs för att få fram en trivsam och fräsch arbetsmiljö på kontoret. Genom en nära dialog med kunden så kommer vi fram till vilken städinsats som behövs för just ditt företag. Flexibilitet är viktigt för oss, vi kan alltid anpassa våra tider så att det blir så lite störningar som möjligt i den dagliga verksamheten.

När du anlitar oss för en kontorsstädning på Östermalm så börjar vi med en rejäl genomgång över vad som behöver göras. Sedan håller vi en löpande kontakt med regelbundna avstämningar under arbetets gång.

Vår personal tar alltid ansvar för slutresultatet och vi har goda referenser från kunder i många olika branscher.

kontor

Ett rent kontor och bra hygien minskar sjukdagarna

För varje företag borde det vara centralt att ha det rent och fräscht på kontoret. En ren arbetsplats kombinerat med bra hygien gör att man hindrar bakteriespridningen och skapar en friskare arbetsplats med lägre sjukfrånvaro. De pengar du satsar på en ordentlig kontorsstädning får du igen i form av ett friskare arbetslag.

Med våra erfarenheter och kunskaper kan vi garantera både hög kvalitet och bra priser på våra städtjänster. Vi städar både små och stora kontor på Östermalm och i hela Stockholm. Hur ofta vi städar beror helt på vilka behov du har. Vi kan skräddarsy ett upplägg som passar perfekt för just ditt företag.  

Här är de städinsatser vi genomför på kontorets allmänna ytor:

  • Vi dammsuger och rengör golven noggrant.
  • Mattor dammsugs
  • Vi dammar alla fria ytor som till exempel hyllor, bänkar och tavlor
  • Vi rengör lister, dörrar och speglar från damm och fläckar.
  • Papperskorgar töms.

 

I kök och badrum gör vi följande insatser:

  • Diskbänkarna torkas av.
  • Vi rengör eventuella kaffemaskiner
  • Disko och handfat rengörs ordentligt.
  • Toalettstolen rengörs, både in- och utvändigt.

När städningen är klar går vi igenom den tillsammans med dig som kund. Feedback välkomnas – genom beröm, kritik och andra synpunkter utvecklas vi och blir ännu bättre på vårt arbete. Har du klagomål eller synpunkter på städningen så åtgärdas problemen omedelbart.

Vi försöker så långt som möjligt vara tillmötesgående om det finns önskemål om ytterligare tilläggstjänster som skulle underlätta er vardag på kontoret. Varmt välkomna att höra av er så diskuterar vi igenom möjligheterna.

Välkomna till oss – vi kan erbjuda en kompetent kontorsstädning på Östermalm.

Vi städar och skapar en ren och trivsam arbetsmiljö på kontoret!