Flyttstädning Östermalm

Börjar det bli dags att flytta? Vi hjälper dig med din flyttstädning på Östermalm!

En flytt innebär att det är mycket som ska organiseras och man har ofta begränsat med tid på själva flyttdagen för packning, flytt och uppackning av flyttgods på den nya adressen. Att därtill behöva städa hela den gamla bostaden på några få timmar kan minst sagt kännas övermäktigt.

Det brukar ställas höga krav på hur en flyttstädning skall utföras. Det är många steg som ska hinnas med och inget får missas. Annars riskerar man att få komma tillbaka för att åtgärda det alternativt betala hyresvärden eller bostadens nya ägare för att beställa det som en extra städtjänst.

Höga krav vid flyttstädning på Östermalm

Att det ställs höga krav är förstås förståeligt. Ingen vill flytta in i en ofräsch och halvdant städad bostad, så även om det kan kännas som att den som besiktar städningen är väl pedantisk så är det av en god anledning. Väljer du oss för flyttstädning på Östermalm så behöver du inte oroa dig över den saken.

Vi har väl inarbetade rutiner som gör att arbetet utförs effektivt och noggrant. Vi ser till att alla steg hinns med på utsatt tid och vi följer SABOs riktlinjer för flyttstädning, vilket även brukar godtas av privata aktörer. Tack vare att vår personal har stor vana av att utföra flyttstädning så känner vi oss trygga i att städningen blir godkänd med en gång. Skulle det finnas något att anmärka på så åtgärdar vi det snarast.

När vi flyttstädar ska bostaden vara tömd och skruvar, spikar och krokar ska avlägsnas från väggar och tak. Om du behöver hjälp med detta kan det beställas till. Därefter städar vi enligt vår checklista så att det blir rent in i minsta vrå.

Välkommen att kontakta oss idag för att begära offert på flyttstädning av din bostad. Vi erbjuder även visningsstädning om du vill visa din bostad från sin bästa sida inför en försäljning.

Slipp stressen vid flytten - vi tar hand om flyttstädningen!