Kontorsstädning Östermalm

Städning för företag och privatpersoner

Om oss

dammsugare

Ett städföretag med lång erfarenhet

Tack vare väl utförda städtjänster och många nöjda kunder har vi vuxit till en ledande aktör inom branschen. ”Nöjda kunder är bästa reklamen” är vår grundfilosofi – så enkelt är det.

Just att vi har funnits så länge på marknaden gör att vi vet vad kunder på Östermalm förväntar sig. Vi var med redan på den tiden när man städade trappor med trasa och levang och även om vi idag arbetar med moderna redskap så är det samma fokus på högkvalitativa tjänster och önskan om att ge kunden det allra bästa som gör att vi sticker ut från mängden och gör att vi anlitas av ett flertal trogna kunder sedan många år tillbaka.

Flexibilitet i fokus för oss

Vi har varit med om det mesta genom åren och det ska mycket till för att överraska oss. Vi vet att varje uppdrag är unikt och att man måste vara flexibel och lösa alla problem på plats.

Vi är inte främmande för några städjobb, inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! Vi har erfarenhet av det mesta inom lokalvård utöver kontorsstädning: hemstädning, fönsterputs, trappstädning med mera. Vi är flexibla och lyhörda och kan skräddarsy en städlösning för just dig eller ditt företag.

Vi arbetar med miljön i fokus och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss om för offertförfrågan eller mer information.

Vi städar och skapar en ren och trivsam arbetsmiljö på kontoret!