Om oss

Vi ser till att ditt kontor och rent och fräscht

Välkommen till ett bolag inom städ och andra tjänster som tillhandahåller service till både företag och privatkunder. Vi är specialister på att hålla era arbetsplatser rena, hygieniska och säkra och kan alltid se till att rätt personal arbetar på rätt plats.

Friday är ett flexibelt och lyhört företag som med hårt arbete skaffat sig en stark ställning på marknaden. Vi tar alltid våra kunders önskemål och förväntningar på allvar och arbetar hårt för att uppfylla dessa. Ett öppet och lyhört samarbete med våra kunder är alltid grunden till ett gott resultat. Oavsett om det handlar om en befintlig eller ny kund så arbetar vi alltid hårt för att hålla en hög kvalitet och god servicenivå.

Ett städföretag med lång erfarenhet

Tack vare väl utförda städtjänster och många nöjda kunder har vi vuxit till en ledande aktör inom branschen. ”Nöjda kunder är bästa reklamen” är vår grundfilosofi – så enkelt är det.

Just att vi har funnits så länge på marknaden gör att vi vet vad kunder på Östermalm förväntar sig. Vi var med redan på den tiden när man städade trappor med trasa och levang och även om vi idag arbetar med moderna redskap så är det samma fokus på högkvalitativa tjänster och önskan om att ge kunden det allra bästa som gör att vi sticker ut från mängden och gör att vi anlitas av ett flertal trogna kunder sedan många år tillbaka.

Flexibilitet i fokus för oss

Vi har varit med om det mesta genom åren och det ska mycket till för att överraska oss. Vi vet att varje uppdrag är unikt och att man måste vara flexibel och lösa alla problem på plats.

Vi är inte främmande för några städjobb, inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! Vi har erfarenhet av det mesta inom lokalvård utöver kontorsstädning: hemstädning, fönsterputs, trappstädning med mera. Vi är flexibla och lyhörda och kan skräddarsy en städlösning för just dig eller ditt företag.

Vi har 15 års erfarenhet av branschen och är ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) samt arbetsmiljö (OHSAS 18001).

Alla våra anställda har rimliga arbetstider och dubbla kollektivavtal. Vår internrekrytering är mycket noggrann och samtliga medarbetare är kontrollerade mot polisens belastningsregister.

Vi arbetar med miljön i fokus och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss om för offertförfrågan eller mer information.

Vi städar och skapar en ren och trivsam arbetsmiljö på kontoret!