Storstädning Östermalm

Vi erbjuder storstädning på Östermalm till kunder som känner att det är dags att städa extra noga. Storstädning är ett bra komplement till hemstädning för att få det riktigt rent mellan varven.

Får med städmoment som inte hinns med annars

En grundlig veckostädning är A och O för att det ska kännas fräscht hemma, men det är många steg som varken hinns med eller som behövs utföras lika ofta som man dammsuger golven och städar toaletten. Att rengöra bakom spisen till exempel eller att rensa golvbrunnen under badkaret är helt enkelt inte nödvändigt att göra varje vecka, men har man ingen rutin för när det ska utföras så kan det lätt glömmas bort.

Därför rekommenderar vi att du bokar storstädning av din bostad eller för all del kontoret på Östermalm någon gång per år. Vårt förslag är att du bokar in ett städtillfälle under höst/vinter så att det känns riktigt ombonat och härligt under den tid på året då man spenderar som mest tid inomhus. Sen kan det vara skönt med ytterligare en storstädning till våren för att verkligen bli av med smuts och damm som kan ha smugit sig in under vinterhalvåret.

Vid storstädningen kan det även vara smart att passa på att byta gardiner, prydnadskuddar och liknande hemtextilier så kommer hela hemmet att kännas nytt och fräscht.

Detta ingår i storstädning på Östermalm

I en storstädning ingår samma moment som vid en ordinarie hemstädning samt ytterligare steg såsom exempelvis fönsterputsning, rengöring av köksfläkt och filter, vitvaror som diskmaskin, kyl/frys, rengöring av golvbrunn i badrum, badrumsskåp med mera. Kort sagt detaljer som inte hinns med i veckorna men som är nödvändiga för att hemmet ska hållas fräscht. Kontakta oss så ger vi dig information om alla steg som ingår. Sådant som inte ingår som standard går givetvis att välja till.

När hemmet behöver en rejäl genomgång - boka storstädning!