Golvvård Östermalm

Beställ golvvård till din bostad eller lokal på Östermalm

Golven gör mycket för hur ett rum uppfattas och därför är det värt att lägga ner lite extra krut på att de ska se riktigt fina ut. Om dina golv inte är alldeles för nedslitna så brukar det räcka med en behandling med skurmaskin och polish någon gång emellanåt för att de ska få ny lyster och för att man ska kunna rätta till mindre repor och slitage.

Om du planerar att sälja din bostad eller lokal inom en snar framtid kan det vara bra att veta att golvvård brukar höja värdet markant. Det är en billig åtgärd som enkelt brukar betala sig genom att du får ut ett bättre pris.

Vi kan behandla trä- och parkettgolv, linoleum och även PVC-golv (plast). Golvet blir slitstarkt och kommer att stå emot påfrestningar under lång tid framöver.

Om ditt parkettgolv börjar se slitet ut kan det absolut vara värt att överväga en golvpolish istället för att slipa golvet. Det brukar fungera förvånansvärt bra och är ett billigare val. När vi utför golvvård av det här slaget arbetar vi med polish och professionella maskiner för att uppnå ett snyggt och jämnt resultat. Polermedlet hjälper till att fylla i mindre repor så att golvet ser ut som nytt igen när behandlingen är klar och den skyddar mot ytterligare slitage.

Så går golvvård till

Först flyttar vi på möbler och andra föremål som står på golvet. Golvlisterna rengörs och vi dammsuger och våttorkar golvet för att vara säkra på att ha en helt ren yta innan vi sätter igång. Därefter maskinskurar vi golvet med hjälp av en maskin som samtidigt suger upp smutsvattnet. Ingen risk för fläckar på ditt fina trägolv.

I nästa steg genomför vi en porfyllning med grundpolish i ett till två lager beroende på hur slitet golvet är. Till sist lägger vi på slutfinishen i form av matt- eller glanspolish i två till tre lager som ger önskad yta och ett gott skydd mot smuts och nytt slitage. Sen är det klart och du har ett golv som har fått nytt liv!

Golv som ser ut som nya - vi vårdar och fräschar upp.