Trappstädning Östermalm

Experter på att städa trapphus

Trapphuset är det första som dina gäster, kunder och andra besökare möter när de kliver in i din fastighet. Oavsett om du representerar ett företag, en bostadsrättsförening eller är ägare av en hyresfastighet så vet du att det är väldigt viktigt att beställa riktigt bra trappstädning på Östermalm.

Det handlar inte bara om att göra ett gott intryck och att de som besöker fastigheten ska trivas utan det handlar även om säkerhet. Skulle någon halka i trappan på grund av en massa grus eller slask så är det du som fastighetsägare som är ansvarig. Likaså är det viktigt att se till att inga föremål står i vägen. Trapphuset ska vara fritt från bråte, rent och snyggt.

Trappstädning på Östermalm med högsta kvalitet

När vi utför trappstädning så ser vi till att all lös smuts försvinner, damm och spindelväv avlägsnas och golven kommer att bli skinande rena. Vi sopar och dammsuger, våttorkar med rätt material utifrån golvtyp, rengör ledstänger och räcken, dammtorkar fönstersmygar och rengör dörrar och andra ytor från fläckar.

När du anlitar oss för trappstädning på Östermalm så får du en trygg partner med duktig städpersonal som jobbar noga och metodiskt. Vi utför städningen med hjälp av en checklista för att vara säkra på att alla moment ska bli utförda vid varje städtillfälle.

Om du söker en partner för trappstädning är du varmt välkommen att kontakta oss för att boka in en första städning där du får prova på våra tjänster.

Trappstädning kan med fördel beställas som ett komplement till exempelvis kontorsstädning så får du båda tjänsterna utförda av en och samma leverantör. Det kommer att underlätta för dig då du får allt på en och samma faktura.

Rent och fräscht i trapphuset - välj oss för trappstädning!