Fönsterputs Östermalm

Vi putsar dina fönster så att de blir skinande rena.

Livet i staden må vara härligt, särskilt på fina Östermalm, men det medför också att fönstren blir smutsiga snabbare än vad de blir i ett hus på landet. Dessutom är sannolikheten stor att du bor på en högre våning, vilket kan göra det svårt att komma åt att putsa på egen hand utan att utsätta sig för risker.

Anlita oss för din fönsterputsning istället så slipper du göra det på egen hand och får ett perfekt resultar utan ränder och ojämnheter. Våra proffsiga fönsterputsare vet hur man snabbt och effektivt får fönstren rena och vi är alltid noga med detaljerna.

Förutom att putsa glasen så ser vi även till att fönsterkarmarna blir ordentligt rengjorda. Likaså tar vi hand om fönsterbräden och vi är alltid noga att skydda gardiner och golv för att undvika fläckar. Vi har särskilda rengöringsmedel som ser till att vitmålade snickerier blir vita igen då de lätt kan gulna på grund av föroreningar i luften.

Vi föreslår att du bokar in fönsterputs med regelbundna intervaller så att hemmet alltid känns ljust och fräscht. En till två gånger per år brukar vara lagom. Om du bor vid en hårt trafikerad gata kan det behövas ännu oftare. Rådgör med oss så ger vi dig ett förslag på en passande rutin. Till exempel så kan det räcka med att putsa endast in- och utsida på hösten medan det till våren kan vara bra att även öppna upp och putsa mellan rutorna om du har den typen av fönster.

Vi har över 80 års erfarenhet av fönsterputs på Östermalm så vi vet verkligen vad som fungerar och hur man uppnår ett riktigt bra resultat. Boka in din fönsterputs idag och upplev skillnaden!

kontorstädning östermalm

Snyggt och rent utan ränder på glaset - välj oss för fönsterputs