Rengöring av kristallkronor Östermalm

Vi utför professionell rengöring av kristallkronor på Östermalm

När du anlitar oss så utför vi en rengöring där varje prisma tvättas för hand med ett specialtvättmedel från fabriken Prols. Medlet är skapat för att vara effektivt samtidigt som det skyddar kristallens känsliga yta. Dina kristallkronor är i bästa händer när du överlämnar dem till oss och du kommer att få dem åter med ny glans och lyster så att de ser ut som nya.

Reparerar mindre skador på kristallkronor

Om din kristallkrona skulle ha mindre skador som att ståltråden börjar släppa från vissa prismor så byter vi ut den så att kristallerna åter sitter säkert på sin plats. Det är inte bara viktigt för att undvika att kristallerna ramlar ner och skadas utan påverkar även helhetsintrycket. En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk brukar man säga, och detsamma gäller med kristallkronor. En jättefin krona visar sig inte från sin bästa sida om inte varje del är intakt. Vi löser de problemen åt dig i samband med rengöringen.

Vi har lång erfarenhet av att rengöra kristallkronor åt kunder på Östermalm då vi har varit verksamma som städfirma i många decennier i detta område. Vi märkte att det fanns en efterfrågan på att få kristallkronor rengjorda som ett komplement till de städtjänster som man beställde. Därför erbjuder vi detta så att du kan få hjälp med allt från ett och samma ställe. Vi erbjuder även rengöring av mattor, något som också brukar uppskattas av våra kunder.

kontorstädning östermalm

Ta hand om dina dyrgripar - vi rengör kristallkronor fackmannamässigt