Mattvätt Östermalm

Anlita oss för rengöring av mattor

Rengöring av mattor är något som både företagare och privatpersoner kan behöva hjälp med. Det är sällan man har tillgång till tvättmaskiner med tillräckligt hög kapacitet för stora mattor och inte heller alla mattor tål vattentvätt utan måste rengöras med hjälp av kemtvätt och andra metoder.

Vi hjälper dig med mattvätt på Östermalm och ser till att mattorna blir rena och fräscha med metoder som är anpassade till materialet. Även om dina mattor till synes kan verka rena så gömmer det sig ofta damm, kvalster och eventuellt mögel eller mikroorganismer i ytan som det är viktigt att avlägsna både av hygienskäl, men även för att undvika att man får allergiska besvär. Smutsiga mattor riskerar också att dra till sig skadeinsekter.

Vi tvättar mattor inklusive trappor som har mattor på stegen, möbler och möbelklädslar, draperier, madrasser och bilsäten.

Vår mattvätt utförs på plats med hjälp av effektiva maskiner som lämnar mattan helt torr på undersidan. Den kan alltså ligga kvar på golvet och efterlämnar inga fläckar. Däremot bör du vara försiktig med att kliva på mattan upp till 24 timmar efter att mattvätten har utförts för att inte lämna märken av fotsteg. Fibrerna är känsliga medan de torkar.

Vår mattvätt brukar avlägsna de flesta typer av fläckar och lämnar ytan ren och fräsch igen. Välkommen att boka mattvätt till ditt hem eller din lokal på Östermalm! Du vet väl om att vi även rengör kristallkronor? Passa gärna på att beställ båda tjänsterna samtidigt.

kontorstädning östermalm

Fräscha och rena mattor gör rummen trevligare.