Städfirma Östermalm

Rätt val av städfirma på Östermalm

Om du är på jakt efter en ny städfirma för att sköta städningen i hemmet eller på företaget så har du kommit till helt rätt ställe. Oss veterligen så är vi därmed det äldsta företaget i branschen i dessa områden och kan därför erbjuda oslagbar erfarenhet och kvalitet.

Vi är kanske inte det absolut billigaste valet på marknaden, men däremot kan du räkna med att bli 100 % nöjd när du anlitar oss. Vi tar ut ett rimligt pris för att kunna erbjuda högkvalitativa och mångsidiga städtjänster och ett samarbete som fungerar väl under lång tid. Vi är måna om att skapa nöjda kunder som stannar kvar hos oss snarare än att pressa priserna för mycket. Det ser man tyvärr hos alldeles för många av våra konkurrenter. De utlovar något som de inte kan hålla och de anställda arbetar under dåliga villkor. Så vill vi inte ha det. Städning är en viktig tjänst både för företagare och privatpersoner och därför ska både de anställda och kunderna behandlas med respekt anser vi.

Vill du få hjälp av en riktigt proffsig städfirma är det alltså oss som du ska välja!

Mångsidigt utbud av städtjänster

Hos oss kan du få hjälp med allt från hemstädning och kontorsstädning till städning av trapphus, rengöring av mattor och kristallkronor, putsning av fönster och golvvård. Vår målsättning är att vi ska kunna täcka hela ditt behov av städning så att du alltid känner att du kan vända dig till oss när du behöver hjälp med något.

Vi har ett generöst grundutbud i de tjänster som vi erbjuder och det finns goda möjligheter till tillval. Om det är något som du tycker saknas i våra tjänster är det bara att fråga så brukar vi kunna lösa det. Där vissa nöjer sig med en enkel hemstädning önskar andra att även få hjälp med disk och tvätt. Det ordnar vi gärna åt dig!

Företagare som önskar en trygg städfirma kan med lugnt sinne lämna sina lokaler i våra händer. Vi städar åt ett stort antal olika kunder - från mäklarfirmor och butiker till läkarkliniker - och vet att det ställs höga krav på städföretag som arbetar på just Östermalm. Det ska inte bara se snyggt och rent ut utan vi vet att det ställs höga hygienkrav i vissa branscher. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig till att få en städning som lever upp till de högsta krav.

Snyggt och rent utan ränder på glaset - välj oss för fönsterputs